Blogging tips

3 de novembre del 2010

Correu feliç i reciclat

Hola a tothom, bé ...com sempre arribo tard i malament a tot arreu...



Ja fa dies a la meva bústia va aparèixer aquesta xulada, però fins avui no he pogut ensenyar-la en condicions.
He de dir que m'encanta la barreja de textures i capes, m'entusiasma que tot sigui reutilitzat i m'alegra que m'hagi arribat a mi!!!! moltes gràcies Alícia, em va fer el dia molt més feliç!!!!

tal i com explica l'autora tot és reciclat excepte les pintures:postal vella repintada amb guesso, tintes, perfect pearls, pintura acrílica daurada, rotuladors, retall de roba, retall de llibre vellíssim, tap de suc, fitxa de parxís i segell.

Per altra banda el taller de l'Alex de l'àlbum funky reciclatge va ser divertidissim...




La tècnica no la vaig "pillar" fins al final de tot gairebé; ja sabeu que acostumo a anar una mica a la meva bola... ejem...però l'estampat amb tovallons de paper es hipermegaultratopedivertit!!!!

L'estructura de l'àlbum l'hauré de refer, ja que vaig anar d'autònoma i desprès passa el que passa quan no escoltes a classe (ara ja ho he après).

En definitiva, mooooolt divertit i aprofitable, i tooooot reutilitzat!!!

Conclusió:

Qui vol botiguetes caríssimes, quan te síndrome de diògenes i ho guarda tot, tot i tot .. i per si això fos poc no te vergonya de posar la ma als contenidors si alguna cosa li crida l'atenció????

----------------------------------------

Hola a todas ... como siempre llego tarde y mal en todas partes ...

Ya hace días en mi buzón apareció esta chulada, pero hasta hoy no he podido enseñar en condiciones.

Debo decir que me encanta la mezcla de texturas y capas, me entusiasma que todo sea reutilizado y me alegra que me haya llegado a mí!! muchas gracias Alicia, me hizo el día mucho más feliz!!

tal y como explica la autora todo es reciclado excepción de pinturas:postal vieja repintada con gesso, tintas, perfect pearls, pintura acrílica dorada, rotuladores, retal de tela, recorte de libro viejísimo, tapón de zumo, ficha de parchís y sello.

Por otra parte el taller de Alex del álbum funky reciclaje fue divertidísimo ...

La técnica no la "pillé" hasta el final de todo, ya sabéis que suelo ir un poco a mi bola ... ejem ... pero el estampado con servilletas de papel es hipermegaultratopedivertido!!

La estructura del álbum del tendré que rehacer, ya que fui de autónoma y después pasa lo que pasa cuando no escuchas en clase (ahora ya lo he aprendido).

En definitiva, muuuuuuy divertido y aprovechable, y tooodo reutilizado!

Conclusión:

¿Quién quiere tiendas carísimas, cuando tiene síndrome de Diógenes y lo guarda todo, todo y todo .. y por si fuera poco no tiene vergüenza de poner la mano en los contenedores si algo le llama la atención???

2 comentaris:

Alícia ha dit...

eiiiiii! me n'alegro que t'hagi arribat i que t'hagi agradat!!!! em pensava que s'havia extraviat... fins ben aviat!!!!

Tana ha dit...

El trabajo de Alicia es inconfundible (^^)
Te envié mail..., espero que lo recibieras. Un petò ♥