Blogging tips

3 d’octubre de 2010

buscant noves superficies

Ei! com anem?
finalment la setmana que ve començaré el curset a meli-mèlo...ja tinc mono d'enguarrar paper perque ultimament no he fet gran cosa.
Us dec postals de retorn, no creieu que me n'he oblidat..a més a més l'altre dia em va arribar aquesta meravella!!! Gracies Carmen...ja tinc ganes de tornar a cantar amb vosaltres aviam si coincidim!!Ara us explicaré un secret...m'encanta fer llistes, soc una adicta patologica a apuntar-ho tot, en centmil llocs diferents i tot i així la gran majoria de vegades ho oblido.
Així que l'altre dia, mentre dinava a un restaurant i em quedava encantada mirant com el noi escribia el menú al vidre del local, vaig pensar que.. jo volia un rotu d'aquells.
Dit i fet, ara ja tinc excusa per no netejar els vidres (cosa que inefablement quan em decideixo a fer comporta un diluvi torrencial en menys de 24 hores - us ho juro-)


--------------------------------------------------------------------------------------------
Eh! ¿qué tal?
Finalmente la semana que viene empezaré el cursillo en el Meli-mèlo ... ya tengo mono de enguarrar papel, porque ultimamente no he hecho gran cosa.
Os debo postales de retorno, no creais que me he olvidado .. además el otro día me llegó esta maravilla!
Gracias Carmen ... ya tengo ganas de volver a cantar con vosotras a ver si coincidimos!

Ahora os explicaré un secreto ... me encanta hacer listas, soy una adicta patológica a apuntarlo todo, en cienmil sitios distintos y aún así la gran mayoría de veces lo olvido.
Así que el otro día, mientras comía en un restaurante y me quedaba embobada mirando como el chico escribía el menú en el cristal del local, pensé que .. yo quería un rotu de aquellos.
Dicho y hecho, ahora ya tengo excusa para no limpiar los cristales (lo que inefablemente cuando me decido a hacer conlleva un diluvio torrencial en menos de 24 horas - lo juro-)

4 comentaris:

Ruth ha dit...

Hola Marta!!!
quina cosa més xula lo dels vidres... això sí: xafeg segur noia! però a que t'ho vas passar genial!!!
Jo també començo curs a mèli-mèlo els dilluns amb la Tana, igual coincidim!???
Petonets xoxo

Lludria ha dit...

Jajajaja... desde luego, es la mejor excusa para no limpiar los cristales (^^) ¡Y además queda muy original! Venga, ya nos estás chivando la marca del rotulador que hace esas cosillas tan chulas ;)
Yo también soy de hacer listas. Las de la compra casi siempre me las olvido..., menos mal que al escribir sin darme cuenta las voy memorizando que si no... Escribir listas me relaja ¡Ojalá me ayudaran a centrarme un poco más!
Un besazo ♥ ♥ ♥ (Me pregunto cuándo volveremos a coincidir...)

Cuchy ha dit...

Qué buena idea y que resultado tan fantástico. No hace falta que limpies los cristales. Cuando te aburras del dibujo, borras y lo cambias.
Me gusta

Alícia ha dit...

ei noia!!!!! doncs jo no he provat això de dibuixar als vidres... però tot i no pintar-los, tampoc els netejo!!!! juajuajua!!!!