Blogging tips

28 de març del 2010

Missió fallida

Com era d'esperar... no he estat capaç de mantenir la constancia i el repte de març (o mes ben dit la segona quinzena) ha quedat reduit a unes poques pàgines mes...

Bé si mes no m'he divertit que d'això es tractava...


Ma mare davant la visió de la meva febre creativa va contribuir amb un nou estoig i una funda per la meva moleskine. Gràcies mama !!! les obres d'art ho son des de les tapes :-P


Al meu favor i per compensar; el dissabte vaig recuperar les hores perdudes davant l'ordinador (ultimament m'he enganxat a algunes series de manera insana)..en un intensiu de creativitat a Cromatismes.


L'Alex va montar un taller de flagbook molt interessant...les fotos.... quan el tingui acabat (si ja ho se... altre cop incapaç d'acabar un projecte),


Esperò que aquesta setmana santa sigui profitosa i pugui acabar, experimentar, provar diverses coses que tinc al cap...això o que faci bon temps i pugui baixar a la platja.. que carai!!!

Bones vacances a tothome i totdona!!

---------------------------------------------------------

Como era previsible, he sido incapaz de mantenerme constante, y el reto de marzo ha finalizado con solo una pocas páginas mas.

Mi madre ante la visión de mi fiebre creativa contribuyó con un nuevo estuche y una funda para mi moleskine. Gracias mamá! las obras de arte lo son desde las tapas :-P

A mi favor y para compensar, el sábado recuperé las horas perdidas delante del ordenador (ultimamente me he enganchado a algunas series de forma insana) .. en un intensivo de creatividad en Cromatismes.
Alex montó un taller de flagbook muy interesante ... las fotos .... cuando lo tenga terminado (si ya lo se ... otra vez incapaz de acabar un proyecto).
Espero que esta Semana Santa sea provechosa y pueda acabar, experimentar, probar varias cosas que tengo en la cabeza ... eso o que haga buen tiempo y pueda bajar a la playa .. que carajo!Buenas vacaciones a tod@s!



2 comentaris:

Alícia ha dit...

has fet servir el "CAUTION"!!! al final no l'he posat en el meu àlbum, però segur que l'utilitzo... la teva mare tb és una artista! i a veure si acabes el que vas fer a Cromatismes! bona setmana santa tb!

AlexM ha dit...

bueno bueno, algo es algo!
y el forro de tu madre en patchwork ha quedado muy chulo!
A ver si es verdad que terminarás tu álbum. Yo sí que fui a la playa esta tarde y me ha ido de maravilla. No hay nada mejor que sacar energía, paz e inspiración que conectando con la naturaleza. Espero que descanses y que te pongas del todo bien prontito. Un beso.