Blogging tips

19 de setembre de 2010

Extremely makeover !!

Comença el curs i estreno llibreta..
l'any passat pachwork, aquest any...doncs el que s'ha pogut amb el que tenia per casa.

I la veritat es que igual que al programa ianqui aquest que dona titol al post i que desprès va copiar la tele patria..... el canvi és brutal.....ja veureu.
He deixat la meva estimada moleskine i m'he decidit aprobar una cosa nova (i més barata , tot s'ha de dir) ja us explicaré que tal aguanta el paper.. nose nose...

Fins i tot li he posat nom.. i es que no m'he n'he pogut estar d'aprofitar aquesta etiqueta tan chula que vaig churrimangar el divendres d'una ampolla de vi blanc.

La marca del vi es perro verde, i està "embotellado por uvas felices s.l " (simplemet genial ;-P)
I com que a més a més, "como un perro verde" es com em sento cada cop que trec la llibreta a qualsevol lloc i "corto, pinto y coloreo", doncs he pensat.. que carai!!!----------------------------------------

Empieza el curso y estreno libreta ..
el año pasado pachwork, este año ... pues lo que se ha podido con el que tenía por casa.

La verdad es , que al igual que el programa yanqui este que da título al post y que luego copió la tele patria ..... el cambio es brutal ..... ya veréis.
He dejado mi querida moleskine y me he decidido aprobar algo nuevo (y más barato, todo hay que decirlo) ya os contaré que tal aguanta el papel .. nose nose ...

Incluso le he puesto nombre .. y es que no me he podido resistir a aprovechar esta etiqueta tan chula que churrimangué el viernes de una botella de vino blanco.
La marca del vino es perro verde, y está "embotellada por uvas felices sl" (simplemete genial;-P)Y como además, "como un perro verde" es como me siento cada vez que saco la libreta en cualquier lugar y "corto, pinto y coloreo", pues he pensado, que carajo!!!


3 comentaris:

Lludria ha dit...

¡Original! XD no podría ser de otro modo saliendo de tus manitas. Petonets ♥ ♥ ♥

laura ha dit...

Hola, Marta! em dic Laura! no sé si ens coneixem en persona, tot i q crec q no, però la Ruth i la Tana em van parlar molt bé de tú i de les cosetes q fas, així q m'he decidit i he passat a veure't! sí q tenien raó!!!!
m'agrada molt la teva llibreta, molt ben aprofitada l'etiqueta del vi!
doncs apa! ens anirem veient!

Alícia ha dit...

eiiiii!!!! per fi s'han acabat les mudances, oi??? ja se t'enyorava! molt xuli la llibreta!!!!